måndag 20 februari 2012

Kalas

Vi har haft scrapkalas. Eftersom Annette och jag båda fyller år i februari sa jag på skoj att vi borde ha kalas, scrapkalas.
Planeringen började med inbjudningskort (scrappade och med chalkade kuvert så klart)och redan då hade vi redan basunerat för att något roligt var på G och många ville ju givetvis veta vad det var men vi höll tyst och det var inte lätt kan jag säga! Det bubblade ur öronen, nästan i alla fall.
Mottagandet av inbjudningarna var över våra förväntningar! Alla var glada och ivriga och tyckte att det skulle bli jättekul.
Så i lördags var det då dags för det stora kalaset. Finklädda och med ett stort leende tog vi emot våra underbara gäster som kom med fina scrappade scrappresenter. ALLA hade verkligen lagt ner arbete på presenter och kort. Vi blev verkligen rörda. TACK!Efter presentöppningen delades ett scrappigt korsord ut och vi gick in i köket för att sätta fram lunchen, kycklingsallad och hembakade frallor.. Vi gick igenom korsordet och drog en vinnare (Helen) som fick lite blommor som Annette gjort. Efter lunchen var det dags för nästa skojighet. Eftersom jag är LOare och det är inte detta gänget så tyckte jag att det var på tiden. Jag hade förberett allt och matrialet delades ut och sedan ledsagade jag dem hela vägen.

Min LOHoppas att alla hade kul för det hade jag.

Nästa utmaning var ett litet påskkort. Alla fick varsin liten påse med samma innehåll och utmaningen var att på 15 min göra ett litet påskkort och allt som var i påsen skulle användas. Oj oj vad alla gick in för detta. Det jobbades hårt och givetvis klarade alla utmaningen.

Nu var det dags för kaffe och kladdkaka. Tyvärr var någon tvungen att gå efter kaffet men vi som var kvar körde igång med scraptipset, 13 rätt skulle man ha och en utslagsfråga. Än en gång vann Helen lite fler blommor a la Annette. Godis och sen körde vi igång scrapbingon och här hade jag 3 vinster att dela ut men jag tyckte det var så roligt så jag letade upp lite fler småvinster till de tävlingsgalna.
Till slut då var ju kalaset över och på kalas får man ju givetvis godispåse. Alla fick varsin påse med choklad, klubba och lite scrapgodis.

Helen blev överlycklig av sin godispåse.

Mycket skratt och glada upptåg gjorde detta till en dag att minnas.
 TACK alla som var där ni förgyllde min dag.
5 kommentarer:

 1. Men du vilken superrolig idé, misstänker att kalaset var fullt av skratt och fniss ;) Grattis till dig och ha en fin dag kram Linda

  SvaraRadera
 2. Tack för ett mycket trevligt kalas,jag längtar tills ni fyller år nästa gång.Ja jag vill ju inte att ni ska bli äldre men det är kul med kalas Som du sett är jag mycket stolt över min LO Kram

  SvaraRadera
 3. Tack ännu en gång för ett annerlunda och trevligt kalas plus en trevlig dag efter :)
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Kan bara hålla med de andra, Superkul!!!!
  Längtar oxå tills nästa gång ;)
  Tusen tack!! You made my day!!!!
  O vilken tur jag hade hela dagen :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Har ju alldeles missat detta :(

  STORA KRAMEN (i efterskott) på din dag, goa du!!!

  KRAAAAAAAAAAM!

  SvaraRadera