söndag 4 september 2011

Wow säger jag...

Var ju på workshop igår med gurun Ingvild Bolme. UNDERBART. Vi gjorde 2 LOer och fick prova hennes verktyg. Bra grejer måste jag säga. Hennes chalkar var underbara, lätta att hålla i och fina färger och dessutom till ett fantastiskt pris. De kommer förmodligen att vara billigare an de vanliga chalkarna som hela tiden lossnar och trillar av. Distressern " fotfilen" var fantastisk att jobba med. Blir liksom naturligt slitage på kanterna och man kan lätt jobba med lite olika tekniker. Mycket effektiv.  Och det som var riktigt bra var att jag vann ett par i en utlottning!!! Nu har de ju inte kommit i sverige än men snart så. Den enda "nackdelen" var nog att man har en ännu större hög på golvet än innan när man är klar, men det kan man nog leva med. Nu till LOerna, den första jobbade vi med färg och stämplar i botten och byggde upp LOen med mycket dekoration.
Man fick mycket matrial till kurserna vilket är kul och visst är blommor fint.
Andra LOen gick lite snabbare och där skar vi ut pappret för att ta till vara på dekorationerna i pappret. Även i denna kursen fick vi mycket matrial att jobba med.
Vi klippte ut mycket smådetaljer från pappret. Jag älskar ju min sax men ni som tycker om att skära ut grejer måste jag säga att Ingvilds skalpell är den bästa jag provat, bra grep och den ligger väldigt väl i handen och alla hennes vertyg passar även för de som är vänsterhänta.  Nu blev det ett långt inlägg men jag hade mycket att säga. Det har varit en underbar helg och väl värt både den långa bilresan och kursavgiften.


6 kommentarer:

 1. ... och snyggt blev det!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Ser verkligen fram emot att hennes "grejer" kommer till Sverige. Jättefina lo blev det, inte din vanliga stil vilket är jätteroligt att se (och säkert att testa också). Vad roligt att du vann något, fast det är vi ju vana vid =) Längtar till nästa träff...

  SvaraRadera
 3. Riktigt avundsjuk på dom som var där!!!
  Har precis insett att Hudiksvall inte riktigt finns på scrapkartan : )
  Det ser ut som om ni haft riktigt roligt, och vilka underbara resultat det blev!!!

  SvaraRadera
 4. Jättefina! Och visst var det en härlig dag! Tack för sällskapet!

  SvaraRadera
 5. Hej Min vän.
  Såg ju dessa igår och det enda som poppa upp i mitt huvud var.
  Alldeles Alldeles Underbar.
  Kram Susanne "Prickelina"

  SvaraRadera
 6. Jag finner inga ord,som vanligt är du bara bäst.
  största kramen till dej

  SvaraRadera